Aanmelden Introductiecursus

Door hieronder je gegevens in te vullen meld je je aan voor de Introductiecursus van Mozaiek020.

De Introductiecursus bestaat uit 2 avonden of 1 hele middag waar je vrijblijvend kunt ontdekken of Mozaiek jouw geestelijk thuis zou kunnen worden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Na het volgen van de cursus ontvang je van ons een aanmeldformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek020. De voorwaarde om deel te worden is dat je de introductiecursus helemaal hebt gevolgd.

De opties: 

Twee avonden

De avonden worden gehouden in de basisschool EBS De Morgenster, (Holendrechtplein 42, 1106 LP Amsterdam) en starten om 20.00 uur. Vanaf 19.45 staan de koffie en thee klaar.
(Vul in de routeplanner in ‘Meernhof 18, Amsterdam’. Daar kan je gratis parkeren. De school ligt ertegenover.)

Hele Middag
De introductiecursus wordt ook gegeven in één middag na de zondagsdienst vanaf 12:30 tot 16:00 + Lunch. In dat geval wordt de cursus gehouden in het gebouw waar de dienst wordt gehouden: CSB Amsterdam, De Cuserstraat 3, 1181 CK Amsterdam).
Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving en een login voor Mijn Mozaiek. Selecteer hieronder je gewenste introductiecursus (datum).

***  Vul voor elk persoon (18+) die de introductie wil volgen het aanmeldformulier apart in! ***

Heb je al gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Mozaiek? Log dan eerst in. Klik hier om in te loggen.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging