Op Zondag

Welkom bij Mozaiek Kids! We zijn dankbaar voor alle kinderen die onze gemeente bezoeken. Hieronder vertellen we je meer over ons kinderwerk.

 

Locatie

Creche: eerste lokaal in de kindervleugel. (0-3jaar)

Kids: kindervleugel doorlopen tot voorbij de trap, naar links. (Groep 1 t/m7)

 

Welkom op zondag
Tijd: 10:10uur

Vanaf 10:10 uur zijn de kinderen welkom bij onze groepen. We vinden de veiligheid van onze kinderen belangrijk, daarom registreren wij alle kinderen bij binnenkomst. (Dit gebeurt volgens het leiding/kind ratio.) Ook krijgt elk kind een naamsticker, zodat wij hem of haar bij naam kunnen noemen.

 

Let op! Omdat we de veiligheid van onze kinderen belangrijk vinden, vragen we ouders om alle kinderen zelf te brengen en op te halen!

 

 

De doelgroep van Mozaiek Kids

 

 

Crèche: 0-3 jaar

 

Hoe ziet de crèche eruit?
We willen je nu in het kort vertellen hoe de crèche eruitziet en wat jullie hierin van ons kunnen verwachten en wij van jullie.

 

Vanaf 10:10uur heten we je kind van harte welkom bij onze crèche. We checken alle kinderen in bij de inschrijftafel in de kidsvleugel. 

Bij het inchecken krijg je van de kinderwerker een sticker. Deze plak je op de rug van je kind.

Je kind gaat dan naar het crèche lokaal toe en draag hem/haar over. Alle kinderen van 0 t/m 3 jaar zitten in dezelfde ruimte. De kinderen krijgen na toestemming van ouders/verzorgers een schone luier. Wij geven baby’s geen hapjes en/of drankjes. Het lokaal daarnaast is beschikbaar voor het achterlaten van kinderwagens. Deze mogen niet op de groep of in de hal staan i.v.m de veiligheid.

 

Kids: groep 1 t/m 7 basisschool

De kids zijn welkom in de kinderruimte. Ze worden welkom geheten en ingecheckt door enthousiaste kinderwerkers. Vervolgens gaan ze we met andere kinderen te kletsen of een spelletje te doen. Tijdens de kidsdienst staat elke keer een ander thema centraal, uit de methode BijbelBasics, waar we over praten en zingen. Ook doen we spelletjes of maken een verwerking.  

 

Parelkids (special needs): vanaf 4 jaar 

Op dit moment is er geen Parelkids groep gestart. Zodra hier interesse voor is horen wij dat graag! 

 

Meehelpen? Graag!

Wij zijn als gemeente rijk gezegend met heel veel kinderen. Het is ontzettend leuk om met kinderen op te trekken en samen meer te leren en ontdekken over Gods liefde. Word jij hier ook enthousiast van en wil jij van invloed zijn op de volgende generatie? Kom met ons in contact: kids@mozaiek020.nl